LiquidBeans® op de Bakkersvak & IJsvak trade fair in Gorinchem.

LiquidBeans® op de Bakkersvak & IJsvak trade fair in Gorinchem.

Mar 07, 2023Luk Verbist

Daar stonden we dan, op de Vakbeurs Bakkersvak & IJsvak in de Evenementenhal in Gorinchem. Op 5, 6 en 7 maart hadden we de gelegenheid om de bak- en ijswereld te laten zien welke geweldige producten we in onze handen hebben die het gebruik van koffie in deze industrieën op innovatieve wijze veranderen.

Onder de 170 exposanten was ook LiquidBeans® aanwezig! Geen aroma's, maar pure Arabica koffie. Dat was onze slogan voor onze stand. Van onze Industry Melange hebben we heerlijke creaties gemaakt. De bezoekers aan onze stand konden genieten van smaakvolle koffiecreaties, brownies, ijs, chocolade en ijskoffie, allemaal gemaakt met echte koffie.

We hebben genoten van de ervaring en willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht. Mooie gesprekken, nieuwe zakenpartners en een geweldige ervaring. Wij geloven dat onze Industry-blend een geweldige aanvulling is op deze industrieën. Een nieuwe verrijking van het ambacht. Ook niet te vergeten dat onze Coffee Topping een geweldige aanvulling is op ijs en gebak om uw product een finishing touch te geven.

Namens de LiquidBeans® Family bedanken we iedereen voor deze geweldige ervaring!

More articles