LiquidBeans® bij Addy Van Den Krommenacker

LiquidBeans® bij Addy Van Den Krommenacker

Jan 12, 2023Luk Verbist

LiquidBeans bij Addy Van Den Krommenacker

Bekijk de AFTER-MOVIE van het Fashion Evenement georganiseerd door Addy van den Krommenacker. Het was een onvergetelijke avond vol heerlijke Liquidbeans Cocktails en prachtige jurken.

Sinds 2001 maakt Addy van den Krommenacker couture, die hij tijdens grote jaarlijkse shows presenteert, in binnen- en buitenland. Van den Krommenacker nam als jurylid deel aan America's Next Topmodel; modellen in de finale en ook presentatrice Tyra Banks lieten zich door hem kleden. Van den Krommenacker is niet alleen bekend om zijn couture voor bijvoorbeeld rode lopers. Hij wordt ook geroemd om zijn bruidsmode, die gekenmerkt wordt door prachtig kant uit Italië en Parijs. Naast diverse jurken voor leden van de koninklijke familie, maakte Addy in 2012 ook de trouwjurk van prinses Carolina de Bourbon de Parme, dochter van prinses Irene. Ook tal van bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen zijn getrouwd in een creatie van Van den Krommenacker.

  • In 2007 op de Alta Roma Fashion Week in Rome maakt Van den Krommenacker zijn internationale debuut. Zijn werk wordt dan bekroond met een Look of the Year-Award voor de beste buitenlandse ontwerper.
  • In 2011 wordt Addy geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.
  • In 2016 wint Addy in Venetië de Premio Moda-award.

More articles